Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Race Cars BO - Tamiya Toyota GT One
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Čet Svi 14, 2009 7:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma da malo sam se zeznuo. Embarassed Ali pokušao sam i prije nešto sredit, malo šmirga malo sa nitrom Twisted Evil i je postalo bolje ali ne savršeno. Rolling Eyes Još ću malo popraviti pa puknem onda lak i vidim šta će bit. Ako pogledaš jako od blizu onda se to vidi, izdaleka baš ne (osim ja to vidim, jer znam za to Confused ).
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Svi 15, 2009 9:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bas steta sto si zeznuo to na krovu. mislim da ti nema druge nego skidanje boje i ponovno farbanje, ali to sad vise ne dolazi u obzir jer su decali vec gore.
znaci da ces morati zivjeti s time Very Happy
osim toga, sve ostalo je vrhunski Shocked

PorukaUpisano: Pet Svi 15, 2009 1:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znam da ću morat, ali dobro je. Wink Najslabija mi je srana bojanje i sam finiš na maketi, i to znam. Rolling Eyes Ali trebam vježbat i sve će se poboljšati. Wink

Juer sam se malo igrao skalpelom i uspjelo mi je još malo popraviti tu gresku, tako da se neće previše vidjet. Very Happy

Hvala na komentarima Wink

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Svi 15, 2009 6:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ti se da pokusavati mislim da bi mogao samo taj dio raditi nanovo, mozes ga maskirati po linijama di se spaja na krov, ostalo zastititi i pomalo. Jedino bih ja tada stavio sloj laka preko svega da ne bi decale digao kad stavis traku, i onda opleti smirglom po kriticnom mjestu.
mico

PorukaUpisano: Pet Svi 15, 2009 8:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na ideji Shinobi, ali već sam to sredio. Evo vam slike polakirane Toyote ukupno sa Ninjom i još jednim motorom. Twisted Evil Ovaj 2k lak je fantastičan! Shocked Sjaji se previše, mislim da neću ni polirat, ali moram još pričekat da se posuši pa da vidim rezultat. Very Happy

Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Svi 16, 2009 9:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Ako ti se da pokusavati mislim da bi mogao samo taj dio raditi nanovo, mozes ga maskirati po linijama di se spaja na krov, ostalo zastititi i pomalo. Jedino bih ja tada stavio sloj laka preko svega da ne bi decale digao kad stavis traku, i onda opleti smirglom po kriticnom mjestu.

samo pripazi na kemiju. ako si farbao sa tamiyinim TS bojama, one bi ti mogle dici lak ako ces ici farbati preko laka samo taj problematicni dio.

PorukaUpisano: Sub Svi 16, 2009 11:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Upravo sam doneso kući sve to polakirano. Very Happy DObro je ispalo, i ovaj prehod iz crvene u bijelo je dobar, malo je lak sakrio greske tako da je sada ok. Wink Ali možda sam malo previše zalio prednji dio pa je tako malo čudno. Rolling Eyes Vidi se da nemam iskustva sa AB-om. Embarassed

PorukaUpisano: Pet Svi 22, 2009 11:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo jedan od posljednijh updateova. Very Happy Igram se motornim prostorom i izgubljam polako živce ali još malo moram izdržat pa će biti svega kraj. Rolling Eyes Ostalo mi je još nekoliko žica, pa vrata moram složit i još ispolirati karoseriju. Confused Hrpa posla znam, ali sve će biti več danas riješeno. Više slika kasnije. Wink

PorukaUpisano: Pet Svi 22, 2009 12:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo vam još jednu slikcu. Wink Onu crvenu cijevku moram još jednom obojat i bmf mi se odlepio tako da to zanemarite. Very Happy

Član od: 07 Sij 2009
PorukaUpisano: Pet Svi 22, 2009 2:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ovo je sjajno svaka cast.

p.s. Da ne otvaram novu temu, kakve su to žice koje koristiš? imali ih gdije kupiti ili ih sam radiš?

hvala

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mico

PorukaUpisano: Pet Svi 22, 2009 2:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo motor i svve što spada k njemu je završen! Very Happy Odličan je, mogu samo to reć, i da na kraju dođu još dvije transparentne cevke (kad se sve složi skupa). Evo vam sliku:

Malo sam još stavio onaj weathering set D, tako da se baš ne šajna. Laughing

to Marko1988: Upotrijebio sam one koje sam dobio zajedno sa konektoima. Wink A ove braded žice (neznam dali sam točno napisao) sam dokupio. Aja neke su veličine 1mm a neke i manje. Ako te još nešto zanima pitaj. Wink

Član od: 07 Sij 2009
PorukaUpisano: Pet Svi 22, 2009 4:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to je to, hvala ako nađem još kaj pitam.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 22, 2009 9:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo cu rec: svaka cast! Smile

PorukaUpisano: Ned Svi 24, 2009 12:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako svi već znate, Toyota je završila svoj put. Very Happy Još ću popraviti neke glavne stvari na koje me je big zed opozorio (hvala kolega Wink ). Jučer ste vidjeli da je jako puno detajla na njoj (zaboravio sam napisat jučer na prijavnicu još novi amortizeri, Power zašto se nisi sjetio toga? Laughing ), fakat motori mi se toliko sviđa da još uvijek zurim u njega ko krava u nova vrata. Shocked
Istina je i da je bilo malo vremena tako da sam žurio na kraju (opet) i zato malo veče greske. Rolling Eyes Kako sam već reko, detajli su super, i vrata su odlično ispala, ali me malo finishiranje makete zaje**va! Evil or Very Mad Sredit ću to do Crne kraljice. Wink

Aja slike jednog dana, jer sad slijedi malo pauze od Toyote. Smile Mislim da sam zaslužio. Very Happy

I zahvaljujem svima na komentarima kroz cijeli topic, bilo je lakše. Wink

PorukaUpisano: Ned Kol 09, 2009 1:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bok ljudi. Very Happy Znam da je ovaj BO neaktivan več neko vrijeme ali ja ću vam ipak stavit dvije slike da radim opet na toyoti. Wink Nakon kupa sam popričao sa kolegom zedom koji mi je rekao za neke veće greške. Ja sam se odlučio to popravit i nastalo je ovo:

Odlepio sam sve staklene dijelove jer sam jim napravio crven rub. Slike završenog će uskoro, nadam se da bude vreme dobro ovaj tjedan jer poslije me nema pa neće biti ni slika. Rolling Eyes

Za kraj još jedna slika motora koji se mi sve više sviđa (neki dan sam strmio u njega nekih 20ak min Embarassed )

Pozdrav
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed
Stranica 8/9

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma