Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2012 2:37 pm Naslov poruke: Supermarine Walrus Mk1, Revell 1/72 |
|
|
Konačno gotov. Da budem iskren ja uopšte nisam zadovoljan i jedva sam čekao da ga završim, a završio sam ga jedva! Od samog početka pa do kraja ništa nije išlo kako treba! Pun je grešaka! Neke se mogu ispraviti, neke ne ali ja nemam više volje za ovu maketu. Silveringa na sve strane, kao nikad prije! Sve sam probao, od sirćeta preko pronta, ali džaba! Prvi put sam radio sajle na maketi. Koristio sam ribarski konac/silk. Pucale su stotinu puta! Znam da nisu dobro zategnute, ali za moje živce i ovako su totalno ok! Neću više da vas davim, evo i malo slika. Slobodni opalite sa komentarima!
By djoomlla at 2012-02-28
Pozdrav,
Mladen. _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5408 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2012 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Ah pa kad sve znaš šta ćemo te gnjavit onda Meni fali malo washa i wetheringa,ali otom-potom ,kako kažu stvar ukusa.... Još ću ti reći da je ovo jedna od tvojih boljih maketa, ima grešaka ,ali vidi se da napreduješ ,samo malo više strpljenja i živaca...  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2012 4:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni se ovaj avion ne svidja nikako, tako da...
Sto se makete tice, fali mi malo preshadinga sa do je strane. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2012 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Gore je sve rečeno. Osobito bih naglasio da se stvarno vidi da napreduješ i to brzo. Možda samo da dodam da ljudi izgledaju previše plastično. Sam nikada ne radim ljude jer ne znam kako bi ih napravio životnima, ali eto mogu komentirati tuđe radove....  _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2012 8:55 pm Naslov poruke: |
|
|
sve u svemu, solidan
cak vidim da si prozore otvorio....bravo
dobre su i sajle....
boje nisu te, al su dovoljno slicne
a s dekalima sam i ja imao problema, sreca pa ih je bilo samo par
suma sumarum, bolji je od mi8
napredak se vidi
njega na policu, pa sljedecu na stol _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sri Velj 29, 2012 1:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala kolege  _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Somi
| | Član od: 18 Lis 2010 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Uto Ožu 06, 2012 8:46 am Naslov poruke: |
|
|
Meni maketa izgleda sasvim solidno. ...ima gomile greskica koje sam video i tokom sklapanja, ali mi najvise smeta sto su boje maskirne sheme dosta slicne i na slikama se jedva razlikuju. ne znam kako to izgleda na pravom avionu, ali mislim da si svetliju boju trebao jos malo da posvetlis, a tamniju da potamnis. ...mada, i ja imam problem sa tim i upravo sam unistio me110 tako slicnim bojama. ...verovatno mi zbog toga to i upalo u oci na tvojoj maketi.
Sve u svemu, pratim tvoje radove i jedva cekam da vidim sledeci projekat.
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|