Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Onle
| | Član od: 20 Kol 2012 | | Poruke: 16 | |
|
Upisano: Uto Stu 13, 2012 11:09 pm Naslov poruke: Messerschmitt bf 109E3 i Mustang p-51D tamiya 1/48 |
|
|
evo da se i ja prestavim, prve dvije makete malo ozbiljnije slozene i dovrsene. ima dosta greskica, npr decali, zaboravio sam antene itd...
sve je bojano sa kistom i isao sam na "potroseni" efekt. u sljedecim radovima mislim da cu biti malo "čisči" sto se tice weatheringa i mislim da cu raditi avione sa spustenim kotacima, za pocetak se nadam da su radovi prolazni...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gugy
 | | Član od: 16 Lis 2012 | | Poruke: 133 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Uto Stu 13, 2012 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično
Pa napravi si stalak za te makete.  _________________ WW2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FLY BY WIRE
 | | Član od: 08 Kol 2012 | | Poruke: 141 | | Mjesto: banjaluka |
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 12:01 am Naslov poruke: |
|
|
odlicni su.......pogotovo mustang  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1666 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 12:40 am Naslov poruke: |
|
|
| dobri su.. ali kao što si rekao samo si napravio malu grešku na mustangu, zvijezde na donjem krilu i trupu nisu pravilno okrenute,ali nema veze neka tako i ostanu šteta bi bilo sada ponovo ih skidati... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5407 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 1:45 am Naslov poruke: |
|
|
Makete su i više nego prolazno ,ali ovo sa zvijezdama nije baš mala greška  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Onle
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 2:04 am Naslov poruke: |
|
|
a da, imao sam zivu muku sa decalima jer jer su mi najprije zvjezde pukle, i onda sam nasao 4 zamjenske iste velicine te sam nabavio micro sol i micro set, ove na trupu bi trebale biti manje. a da vam pravo kazem tek sad sam vidio da sam ih i okrenuo. to sam zbrljo malo, drugi put ce bit 10x bolje... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 7:54 am Naslov poruke: |
|
|
Vrlo dobei radovi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Varaždinec
 | | Član od: 06 Sij 2010 | | Poruke: 199 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
Obje makete su jako lijepe,i dobro bojane s obzirom da si radio kistom jedino si ih malo prejako (po meni)začađio.
Možeš mi reći kakva je maketa mustanga što se tiče sastavljanja i detalja,imam namjeru da ga nabavim? _________________ Varaždinec |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 11:02 am Naslov poruke: |
|
|
| ljepi radovi, osim zvijezde na trupu mustanga, ajd sada furaj da je to neki švabo killer i da se fura radi toga na pentagram |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Onle
|
Upisano: Sri Stu 14, 2012 8:42 pm Naslov poruke: |
|
|
iako nemam puno iskustva mislim da je mustang za slaganje milina, lijepo sve sjeda na mjesto nije bilo nikakvih velikih zahvata kitanja i sl, sto se tice detalja mi se cini sasvim solidan, od kokpita pa na dalje, u svakom slucaju preporucam. slagao sam bio jedan spit od ICM-a i to je totalna drama, zali boze trud i ludu glavu, slabo skoro nikako urezani paneli losa plastika, nista se ne pase i na svakom drugom spoju nerazmjeri od milimetar dva itd itd. dosta sam ih začađio da malo sam experimentirao da dobim "ruku".
evo jos par slikica, fantaziram malo...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Varaždinec
 | | Član od: 06 Sij 2010 | | Poruke: 199 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Čet Stu 15, 2012 7:31 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala  _________________ Varaždinec |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|