Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

P: Pinzgauer-710 M, MS i K

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mi17

Član od: 18 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Lip 12, 2014 4:05 pm    Naslov poruke: P: Pinzgauer-710 M, MS i K Citiraj ovaj komentar

Mjerilo: 1/72
Proizvođač: OM72

Cijena 50 kn/kom (vojna policija, policija, jna-vp 55 kn/kom) ili 120 kn/3 kom.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
ZIGGY

Član od: 25 Lis 2005
Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH
PorukaUpisano: Čet Lip 12, 2014 5:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A da napravis sve ovo u 1/35 i malo kvalitetnije Very Happy ?
mi17

PorukaUpisano: Čet Lip 19, 2014 11:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za sada ne. Wink
Natrag na vrh
ZIGGY

PorukaUpisano: Pet Lip 20, 2014 12:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Steta, to bi bio posao, jest da je krupan zalogaj ali bi ti se isplatilo Wink
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Pet Lip 20, 2014 6:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ZIGGY Napisao/la:
Steta, to bi bio posao, jest da je krupan zalogaj ali bi ti se isplatilo Wink

Možda čovjek radi iz gušta, a ne radi toga da mu se isplati ....

U svakom slučaju, za nas '72-jkaše' je ovako sasvim dobro .... još ako napravi 110-tku, ajme meni, nitko sretniji od nas .... ko će sve stić napravit one silne sheme iz DR ....

Vojo Laughing
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
ZIGGY

PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2014 6:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije bitno jel radi iz gusta ili ne, ako vec moze da i nesto zaradi, uostalom nije sav gust u 1/72, malo je veci gust u 1/35 Wink
mi17

PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2014 11:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tako je vojo, sve je počelo iz gušta, pa da jih ne bi (i ostale) imao samo ja, sam jih odlučio napravit i za ostale, a dodatna motivacijaje bila da pinca (i ostale) u 1/72 na tržištu nema,
Nije problem napravit Pinca u 1/35 ali koliko bi se to financijski isplatilo je drugo. Jedno pitanje za ZIGGY, koliko komada bi ti kupio?
Natrag na vrh
ZIGGY

PorukaUpisano: Pon Lip 23, 2014 12:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To zavisi od odnosa kvalitet-cijena, kupio bi sigurno od svake verzije po jedan, a mozda i vise, kazem ti opet, sve zavisi koliko ih kvalitetno i detaljno odradis i kakvu cijenu postavis. Definitivno je trziste u nedostatku s tim i nekim drugim vozilima interesantnim maketarima iz bivse Juge pa razmisli i o TAM-110, TAM-150, TAM-4500. Imam nekih fotki, nacrta i sl koji bi ti mozda mogli biti od pomoci pa javi ako ti treba da ti posaljem?

Ove makete Pinz Gauera postoje samo u VACUFORM obliku u 1/35 mjerilu, radi ih neka austrijska firma, ali bi ti one mogle posluziti kao neka polazna osnova da dobijes konture i dimenzije. Wink

Evo ovde mozes da ih vidis SCALESHOP.AT
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma