Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Brod Galeb

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1945. do 1991.
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Miros

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek/Tenja
PorukaUpisano: Čet Sij 12, 2006 3:43 pm    Naslov poruke: Brod Galeb Citiraj ovaj komentar

Danas sam pročitao mali članak o brodu "Galeb", koji je opet izgleda na prodaju, ili ono što je ostalo od njega. Navodno će krajem mjeseca izaći i sa službenom ponudom.

Eto prilike da netko iz naših muzeja (vojni ili tehnički ili možda neki drugi pomorski ili šta ti ja znam) dođe za maaale novce do velikog eksponata, a mislim da je taj brod zaslužio da ne ode u rezalište.
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Sij 12, 2006 4:03 pm    Naslov poruke: Re: Galeb Citiraj ovaj komentar

Miros Napisao/la:
Danas sam pročitao mali članak o brodu "Galeb", koji je opet izgleda na prodaju, ili ono što je ostalo od njega. Navodno će krajem mjeseca izaći i sa službenom ponudom.

Eto prilike da netko iz naših muzeja (vojni ili tehnički ili možda neki drugi pomorski ili šta ti ja znam) dođe za maaale novce do velikog eksponata, a mislim da je taj brod zaslužio da ne ode u rezalište.

Netko bi ga možda i kupio za male novce, ali da ge se dovede u koliko toliko uredno stanje treba puuuno novaca. Crying or Very sad Rolling Eyes Confused Shocked
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Damir
Gost
PorukaUpisano: Čet Sij 12, 2006 4:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja mislim da je stanje ipak ovakvo (iako ne zelim biti cinik..):

Kada bi netko na tom poslu mogao obrnuti neku veliku lovu, svakako bi Galeb dospio u muzej (ili postao muzej). A ako je cijena mala, mala je i provizija.... Laughing
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Sub Velj 04, 2006 1:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Damir Napisao/la:
Ja mislim da je stanje ipak ovakvo (iako ne zelim biti cinik..):

Kada bi netko na tom poslu mogao obrnuti neku veliku lovu, svakako bi Galeb dospio u muzej (ili postao muzej). A ako je cijena mala, mala je i provizija.... Laughing

To je naša žalosna stvarnost ......PROVIZIJA.....

TITOVOG DC-6 je kupio RED BULL i sat ljepo letaju okolo s njime!
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1945. do 1991. Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma