Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 29, 2008 4:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Stefane, mislim da bi bilo lijepo da objaviš slike kako valja, a ne da staviš link na drugi forum, koji god bio.
Bez uvrede! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Čet Svi 29, 2008 5:04 pm Naslov poruke: Bez uvrede! |
|
|
Bez uvrede ovde ne mogu jer svaki put kad udjem na ****** imageshack mi komp zabaguje.Bez uvrede tamo je lakse da s epostavljaju slike.Bez uvrede ako promenis nacin stavljanja slika stavljacu ih i ovde...
A sad uzimajuci u obzir da si ti najbolji maketar za tenkove i sire,mozes li da prokomentarises ovaj tenkic. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 29, 2008 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemoj tako , nisam - a žao mi je ako imaš softverskih problema, ja sam inače na Photobucket pa ti ne mogu pomoći, ali netko sigurno hoće.
Ok je Abrams, samo su dvije slike, evo ja ću ih staviti; smanjio sam ih na 800x600 i srezao ispod 100Kb, to ti je tren posla u Irfanu npr.
Malo drybrushaj mitraljeze bojom čelika, mrežice motora si trebao ostaviti u originalnoj boji i samo ih ispuniti crnim washem, malo ti se vidi spoj cijevi po osi topa, ali ništa strašno...
Također ne vidi se na slikama, ne vidim kako si bojao gusjenice jer Abrams ima gumene umetke na člancima...
Ok je  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Čet Svi 29, 2008 5:22 pm Naslov poruke: Hvala! |
|
|
Da,sad cu stvarno da uzmem i da uradim to na mitraljezima.Mreze na motoru cu malo kasnije.I da,znam da ima umetke i ofarbao sam ih tako.
Izvinjavam se za ono gore.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 29, 2008 5:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve OK, evo slike su sada tu pa nek ljudi komentiraju  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 29, 2008 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Vjerujem ti ovo glede postavljanja fotki ,al ipak probaj ,i ostali se muće pa ipak stavljaju fotke.
Tenk izgleda ok ,sve nedostatke ti je već napisao T.34 ,ovaj top bi zbilja trebao probati il zakitati il obrusiti da se ne vidi tak taj spoj. Osim toga ona dva članka gusjenica na prednjoj ploči mi baš ne djeluju realno ,kaj su ih zaljepili tam?!? _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 29, 2008 9:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Tenk je jeko lijepo složen. Samo dvije primjedbe, ovako nabrzinu - mislim da ti otvorena kupola umanjuje realnost. Svaka čast na trudu, ali mi nikako ne pristaje da kad se pogleda unutra, vidi se samo gola plastika... I ovi ruksaci koje si stavio gore su u woodland shemi, nisu u boji pijeska...
Samo to. Ali bojanje i sve ostalo je odlično... _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Svi 30, 2008 2:04 am Naslov poruke: |
|
|
Da se ne patiš, kako ti je rekao T34, odi na photobucket, ja sam prešao davno tamo i za sekundu ti sve otvara a sada i uploada...  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 30, 2008 7:53 am Naslov poruke: Re: Bez uvrede! |
|
|
[quote="Stefan"] | Citat: | | Bez uvrede ovde ne mogu jer svaki put kad udjem na ****** imageshack mi komp zabaguje | .
Probaj sa Photobucketom.
| Citat: | | Bez uvrede ako promenis nacin stavljanja slika stavljacu ih i ovde... |
Bez uvrede, a da ne tražiš malo previše?
Totalno off topic ali ipak.
Admin |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|