Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Lis 14, 2009 10:36 pm Naslov poruke: T.2 Buckeye i Beaufighter TF X |
|
|
Prosetalo se danas po muelleru...
pa mi sad treba :
nacrt beaufightera s radarom i torpedom za linije panela
i ak netko ima profil krila od T-2 sa izvusenim flapsom ili close up fotku ( gugl me mrzi) di se vidi kak izgleda i kako stoji izvuceni flaps
biljezim se s stovanjem |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 855 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Čet Lis 15, 2009 9:22 am Naslov poruke: |
|
|
Za Beaufightera preporucam SAM Publications Modelers Datafile 6
A za T-2 Naval Fighters Vol. 15. Iako ima samo par fotki sa spustenim flapsovima, no to je s dobrim razlogom: osim ako ne slijece ili polijece, flapsovi su mu uvijek uvuceni!
Knjige ima za d/l na uobicajenim forumuma, ali ako bas treba, mogu ti ih poslati na mail, javi se na PM. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lis 15, 2009 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
| Mirko S. Zlikovski Napisao/la: | Za Beaufightera preporucam SAM Publications Modelers Datafile 6
A za T-2 Naval Fighters Vol. 15. Iako ima samo par fotki sa spustenim flapsovima, no to je s dobrim razlogom: osim ako ne slijece ili polijece, flapsovi su mu uvijek uvuceni!
Knjige ima za d/l na uobicajenim forumuma, ali ako bas treba, mogu ti ih poslati na mail, javi se na PM. |
skino obe....za beaufightera dosta, al ofo s flapsovima mi i dalje treba....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aces High
 | | Član od: 02 Lip 2009 | | Poruke: 197 | | Mjesto: Đakovo |
|
Upisano: Uto Lis 20, 2009 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Evo da i ja kao neiskusan početnik postavim jedno pitanje vezano za Beaufightera Tf.X (kojeg nabavih u subotu): jel potrebno urezivati panele, jer mi se nekako čine siromašni na toj revellovoj maketi?? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 20, 2009 1:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aces High Napisao/la: | | Evo da i ja kao neiskusan početnik postavim jedno pitanje vezano za Beaufightera Tf.X (kojeg nabavih u subotu): jel potrebno urezivati panele, jer mi se nekako čine siromašni na toj revellovoj maketi?? |
u revelovoj kutiji je kit iz 1974 od matchboxa....s tim sam sve rekao...dakle, pola kile kita i udri...ja sam slikao svog pod naslagama kita i to nije za ljude osjetljivog zeluca...linije su presiroke, preduboke ( i treb ih bar dvaput kitat), a polozaj im je onak, samo da se nadje....
necu dalje da te ne ubijem u pojam, al ak oces se igrat s dovodjenjem na neki prihvatljiv standard ( kao ja), reci pa ti napisem kaj sve treba napravit...ja sam tek slozil unutrasnnjost, i jos mi treba ploca s instrumentima i volan i nisan, al to ide na kraju.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aces High
 | | Član od: 02 Lip 2009 | | Poruke: 197 | | Mjesto: Đakovo |
|
Upisano: Uto Lis 20, 2009 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Znači, ukoliko sam dobro skužio, prvo sve zakrpati, pa onda urezivati. Ali prvo trebam nabaviti taj scriber i nacrte.
I po mogućnosti završiti koju od ovih 8 maketa koje sam već započeo (da mogu staviti pod topic "moja prva maketa"!).
Hvala na objašnjenju!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 20, 2009 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aces High Napisao/la: | Znači, ukoliko sam dobro skužio, prvo sve zakrpati, pa onda urezivati. Ali prvo trebam nabaviti taj scriber i nacrte.
I po mogućnosti završiti koju od ovih 8 maketa koje sam već započeo (da mogu staviti pod topic "moja prva maketa"!).
Hvala na objašnjenju!  |
ne moras....urezivati, mislim...ja cu svoje crtati...nadji moj topic u gotovim maketama o F4S..tamo sam crtao linije
a nacrte imas u SAM -u o beaufighteru ( skines s farpossta, nemam direkt link pri ruci, upisi u poisk beaufighter pa vidi
to je najmanji problem kod svega, ima taj kit i vecih problema
ali, ne sekiraj se, taj kit je u stvari idealna maketa za vjezbu.....mozes ga sastavit za dva dana i konacno stavit na forum prvu maketu ))
pa kad budes imal staza ko ja, i volje da ose igras s krampom, onda radi to sve...na prvih par maketa ionako skupljas iskustvo, a za to je Boeu idealan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|