Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| acav
 | | Član od: 16 Jul 2008 | | Poruke: 57 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 12:30 am Naslov poruke: |
|
|
Ovako koliko mogu vidit, čisto uredno složena maketa iz kutije.
Ako želiš više komentara, trebaš stavit više slika - quid pro quo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 9:09 am Naslov poruke: |
|
|
Ne izgleda mi da ima nekih posebnih istaknutih grešaka, bar ovako iz daljine. Lipo je složen, uredno, čisto. Mislim da fali malo weteringa ne u smislu prljanja već u svrhu isticanja pojedinih udubljenja, rupica i sl. kako bi dobio još više na dubini i općem izgledu. Blagi wash u nešto tamnijoj boji od osnovne, tek toliko. Vjerujem da bi to podiglo maketu još više. Bez obzira, jako lijepo izgleda. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 10:15 am Naslov poruke: Brodić |
|
|
Slažem se ovo što ti je Aranza sugerirao. Ono što mogu vidit na prvi pogled ne pašu mi ograde pre debele su i vertikalne stepenice. Mislim da si to trebao napraviti nekom samogradnjom. _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 10:51 am Naslov poruke: |
|
|
| Na ovim slikama izgleda skroz ok. Kao što je rekao kolega, veće slikice, tj. zoom na detalje bi pokazale eventulne greške. Ovo sa štengicama stoji da se čine malo predebele. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| acav
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 11:24 am Naslov poruke: |
|
|
ma sve ukupno racocaran sam sa maketom(djelovima)
predebele ograde,nema vodene linije niti pise na kolko mm mora biti pa sam trebao raditi od oka,lose naljepnice i jos sam se zbunio dok sam radio jer sam naso slike vec slozene makete i svaka igleda drugacije.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Maketa izgleda uredno i korektno složena iz kutije. Ograde su takve jer ih je nemoguće izliti tanje od plastike. Sve Revellove makete brodova imaju ovako debele ograde. Jedino je rješenje mukotrpna samogradnja ili nabavka fotojetkanih ograda... Kao što je Aranza rekao, ne bi bilo loše malo postarati maketu, ali ne pretjerano. Ipak je to mirnodobski brod koji je odlično održavan. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| acav
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 2:21 pm Naslov poruke: pitat cu ovdje da neotvaram novu temu |
|
|
| koja bi boja bila najslicnija drvu(svjetlija)od model mastera po mogucnosti |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 2:25 pm Naslov poruke: Re: pitat cu ovdje da neotvaram novu temu |
|
|
| acav Napisao/la: | | koja bi boja bila najslicnija drvu(svjetlija)od model mastera po mogucnosti |
Model master Sand i Radome Tan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 2:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imaš Tan, Radome Tan i Dark Tan. Ja ih ponekad koristim za nijansiranje drvenih paluba. Mislim da je Radome Tan najsvijetlija, kako kolega kaže |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| acav
|
Upisano: Sri Pro 02, 2009 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|