Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 11:14 am Naslov poruke: Italeri Tornado 1/48 |
|
|
Vikend projekt (zapravo više testiranje impa kita), poklon od kolege Mire, decali su se raspali uglavnom, tako da nisu svi, i ovi što su gore su zaljepljeni su iz 3-4 dijela svaki.U svakom slučaju taman za plafon dječje sobe. Slike su lošije, ali nisam slikao prije "vješanja":
Pozdrav ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 2:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| F3 ako se ne varam,moja preporuka je ne višaj to dici u sobu,boje i lipilo dugo otpuštaju,kakav ti je dojam opčenito,ja ga iman Italeri ECR,prikupio san sve šta se moglo nać resin dodataka pa jednog dana i počnem. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 3:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo izgleda. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| jako lijep posao, čuo sam da je ova maketa ludilo za raditi, ali da se da jako lijepo sastaviti! za vjšanje jako dobro! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj je dojam loš, ali samo zato jer sam sve poklopce zatvarao (wheel-bayevi i kočnice), pa sam imao tonu kitanja, inače je maketa sasvim OK. Decali su bili neupotrebljivi totalno-tragovi pucanja su bili vidljivi već na kartonu-za to sam možda i ja kriv jer su stajali blizu radijatora.
Mislim da bi se uz puno truda dala napravit prekrasna maketa, s tim da ako se krila žele postavit u "otvorenom" položaju, onda nekako treba riješit onaj "gumeno-platneni" dio iza krila, ovako u otvorenom položaju zjapi rupetina-ne znam da li među dodacima postoji taj resinski dio. Paneli nisu "fini" kao na Hasegawama nego onako "italerijevski" široki, ali ipak nisu "brazde", to je po meni najveći vizulani nedostatak. Fali i detalja na pajlonima i naoružanju (koje ja nisam ni stavljao), nadam se da i oni postoje bolji u rezinu...
Bilo kako bilo, budući da je maketa poklon od Mire i nešto je već bilo i sklopljeno (hvala još jednom), ja nisam imao namjeru previše cjepidlačit, nego sam je dovršio s namjerom da se uhodam s impom, jer nisam s njom ranije kitao...
Što se "otpuštanja" boja tiće nema problema jer su većinom akrilne, a soba ima strop na 3 i nešto metra, osim toga najveća je prostorija u stanu
Pozdrav ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|