Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Italeri Tornado 1/48

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 11:14 am    Naslov poruke: Italeri Tornado 1/48 Citiraj ovaj komentar

Vikend projekt (zapravo više testiranje impa kita), poklon od kolege Mire, decali su se raspali uglavnom, tako da nisu svi, i ovi što su gore su zaljepljeni su iz 3-4 dijela svaki.U svakom slučaju taman za plafon dječje sobe. Slike su lošije, ali nisam slikao prije "vješanja":

Pozdrav !
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 2:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

F3 ako se ne varam,moja preporuka je ne višaj to dici u sobu,boje i lipilo dugo otpuštaju,kakav ti je dojam opčenito,ja ga iman Italeri ECR,prikupio san sve šta se moglo nać resin dodataka pa jednog dana i počnem.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 3:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo izgleda.

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 3:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jako lijep posao, čuo sam da je ova maketa ludilo za raditi, ali da se da jako lijepo sastaviti! za vjšanje jako dobro!
Natrag na vrh
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 4:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moj je dojam loš, ali samo zato jer sam sve poklopce zatvarao (wheel-bayevi i kočnice), pa sam imao tonu kitanja, inače je maketa sasvim OK. Decali su bili neupotrebljivi totalno-tragovi pucanja su bili vidljivi već na kartonu-za to sam možda i ja kriv jer su stajali blizu radijatora.
Mislim da bi se uz puno truda dala napravit prekrasna maketa, s tim da ako se krila žele postavit u "otvorenom" položaju, onda nekako treba riješit onaj "gumeno-platneni" dio iza krila, ovako u otvorenom položaju zjapi rupetina-ne znam da li među dodacima postoji taj resinski dio. Paneli nisu "fini" kao na Hasegawama nego onako "italerijevski" široki, ali ipak nisu "brazde", to je po meni najveći vizulani nedostatak. Fali i detalja na pajlonima i naoružanju (koje ja nisam ni stavljao), nadam se da i oni postoje bolji u rezinu...

Bilo kako bilo, budući da je maketa poklon od Mire i nešto je već bilo i sklopljeno (hvala još jednom), ja nisam imao namjeru previše cjepidlačit, nego sam je dovršio s namjerom da se uhodam s impom, jer nisam s njom ranije kitao...

Što se "otpuštanja" boja tiće nema problema jer su većinom akrilne, a soba ima strop na 3 i nešto metra, osim toga najveća je prostorija u stanu Wink

Pozdrav !
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma