Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pošiljke iz Kine i USA
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pet Ožu 26, 2010 2:50 pm    Naslov poruke: Pošiljke iz Kine i USA Citiraj ovaj komentar

Evo nekog pojašnjenja zašto kasne pošiljke.
Kolko vidimo HP se ipak brine za svoje klijente. Rolling Eyes
http://www.monitor.hr/clanci/posta-iz-kine-kasni-zbog-rasta-internetske-trgovine/29593/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ožu 26, 2010 4:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni je prije 2 dana stigla pošiljka iz HK plaćena 1.1. ove godine. Skoro 4 mjeseca kasnije! Tu navode tjedan -dva a kod mene je mjesec --dva više Wink
Natrag na vrh
Strina

Član od: 10 Pro 2005
PorukaUpisano: Pet Ožu 26, 2010 5:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aha.To obajšnjava stvari ali opet kakvi su im to kapaciteti ako zbog porasta trgovine dođe to isprekidanog slanja pošiljki?????
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Sub Ožu 27, 2010 10:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina Napisao/la:
Aha.To obajšnjava stvari ali opet kakvi su im to kapaciteti ako zbog porasta trgovine dođe to isprekidanog slanja pošiljki?????

Govorimo o svjetskom nivou dakle - nikad dovoljni.
Također, naručujemo SAL-om koji nema prioritet ukoliko su kapaciteti popunjeni...Kad naručiš sa EMS sve je tu za 5 dana. Very Happy
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Sub Ožu 27, 2010 10:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
Strina Napisao/la:

Govorimo o svjetskom nivou dakle - nikad dovoljni.
Također, naručujemo SAL-om koji nema prioritet ukoliko su kapaciteti popunjeni...Kad naručiš sa EMS sve je tu za 5 dana. Very Happy

Eto hvala na obajšnjenju Wink
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 12:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto meni nakon punih mjesec dana stigli paketi iz kine tak da i nije tako strašno Very Happy
Natrag na vrh
Bruce

PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 12:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina Napisao/la:
Eto meni nakon punih mjesec dana stigli paketi iz kine tak da i nije tako strašno Very Happy

Sretniče Very Happy
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 3:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bruce Napisao/la:
Strina Napisao/la:

Sretniče Very Happy

Valjda su mi se danas planeti dobro posložili.Iako mislim da se radi o činjenici da su se kanali odčepili jer sam dobio dva paketa naručena različitih datuma danas u isti dan.S tim da je jedan iz Šangaja drugi iz Kine.Neznam al definitivno doza optimizma za sve nas Wink
Natrag na vrh
Bruce

PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 3:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina Napisao/la:
Bruce Napisao/la:
Strina Napisao/la:

Sretniče Very Happy

Valjda su mi se danas planeti dobro posložili.Iako mislim da se radi o činjenici da su se kanali odčepili jer sam dobio dva paketa naručena različitih datuma danas u isti dan.S tim da je jedan iz Šangaja drugi iz Kine.Neznam al definitivno doza optimizma za sve nas Wink

Da, dao si mi malo nade da će ono naručeno 21.02. možda uskoro i stići Wink
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 3:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina, koliko imaš iz zemljopisa Twisted Evil ?

Very Happy
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 6:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
Strina, koliko imaš iz zemljopisa Twisted Evil ?

Very Happy

5 al sam pobrkao Hong Kong ( bio britanska kolonija ili protektorat ) i Šangaj.Ispričavam se Kinezima. Uzivancija
Natrag na vrh
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Pet Tra 09, 2010 7:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shanghai, Hong Kong = Kina.... a mozda za neko vrijeme i Tajvan Confused
Ja sam svoju zadnju naruđbu iz Hong Konga dobio nakon 4 mjeseca cekanja Very Happy

Član od: 13 Pro 2009
PorukaUpisano: Sri Tra 21, 2010 10:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.posta.hr/main.aspx?id=1800

Eto, još će i zbog proljetne migracije komaraca iz južnih djelova Rusije u Sibir obustaviti sav zračni promet s Kinom....
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Natrag na vrh
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Čet Tra 22, 2010 4:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo je zapravo i ocekivano i ne mogu/mozemo za visu silu osudjivati HP. Ja sam vec javio covjeku u USA da ce mi vjerojatno njegova posiljka kasniti i da cu mu u svakom slucaju ostaviti pozitivan feedback na ebay-u nakon mjesec dana cekanja na paket (dosao on ili ne dosao) Confused

Član od: 13 Pro 2009
PorukaUpisano: Čet Tra 22, 2010 4:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Je, evo i meni je doša mail od kineza da isto tako ostavin feedback iako paket nije doša... Problem je šta se postavlja pitanje refundacije; naime, ebay smatra problem/transakciju rješenom kada se pošalje feedback (pozitivan ili neutralan), a kako pošiljke inače iz Kine ovo razdoblje (od ima bit preije Nove godine) kasne, ispada da bti zbog pepela mogle još više kasnit. Confused
Kako onda ostavit feedback, ako neznan šta dobivan? Ta uvik može bit problema.
(ima san jedan Ebay spor; on ga je preusmjerija na Paypal i priko Paypala sam ga rješava, al nisan nigdi vidija da se može otvorit spor zbog nedolaska/oštečenja pošiljke nakon ostavljanja feedbacka) Rolling Eyes
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed
Stranica 1/5

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma