Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

DKM tirpitz 1:350 gotovo gotov
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 26, 2006 7:39 pm    Naslov poruke: DKM tirpitz 1:350 gotovo gotov Citiraj ovaj komentar

eto konacno mi se dalo malo poalikat (sve su moje fotke osim prve) pa za one koji nisu bili u maðarskoj... gresaka ima hrpa jer sam se žurio al sve u svemu sam zadovoljan... jos fali riging

fotke su dosta tamne i lose al sutra cu slikat nove pa ih jos stavit...

ako vas kaj zanima, pitajte
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 26, 2006 7:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma super je Very Happy Cool

Nego... isto pitanje kao i na drugom forumu. Kolko metara?
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 26, 2006 7:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

isti odgovor ko na drugom forumu
100 x 58 cm Laughing
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 26, 2006 9:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sa greškama ili bez meni izgleda super .
Na prvoj fotki mi izgleda fenomenalno .
Tko god je slikao pogodio je po meni najljepši kut .
Nego koliko 350-ica misliš još sklepat ?
Još malo pa buš trebao hangar da sve to pospremiš .
Za kraj još jednom sve pohvale .

Very Happy Klap klap Palac gore
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 26, 2006 9:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sad mali odmor od maketa do ljeta... ak bude i cura prek ljeta, onda do jeseni Laughing ne znam... sljedeci projekt bu bil oob i to neka 72ojka il 35ica tak da se malo odmorim...
sljedeca 350 tek negdje za 2-3 godine Razz
Natrag na vrh
Zoki
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 26, 2006 10:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bih ti savjetovao da naboraš površinu mora pored broda, i to dosta. Brate mili ipak je to mrcina od 50 000 tona Wink
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 26, 2006 11:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zoki Napisao/la:
Ja bih ti savjetovao da naboraš površinu mora pored broda, i to dosta. Brate mili ipak je to mrcina od 50 000 tona Wink

Flick je ovdje prikaza Tirpitza tijekom prolaza kroz Kanal Cara Wilhelma (Kielski kanal) na putu za Norvešku (12.-16.1.1942.). More je dobro napravija što potvđuju i ove slike. Ipak se radi o kanalu di baš i nema valova a i brodovi tijekom prolaska kroz njih plove minimalnom brzinom i uz asistenciju remorkera

Flick odličan posal, svaka čast, samo daj stavi još puno slika Very Happy
Natrag na vrh
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 10:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se s Essexom. Brodovi po kanalima prolaze jako sporo i vrlo često uz pomoč remorkera pogotovo ako se radi o kaknalima popud ovog na slikama (makete)
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 11:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e fala decki, znam trebali su doc remorkeri, no njih nisam nikako stigo napravit Sad Sad tak da mozda ih poslije dodam, a mozda i ne jer se resin sto imitira more stvrdnuo i sad je ko plastika, a kopat po tome znacilo bi namjerno si uništavat dioramu... neka oda ostane kakva je...
more je malo namreškano i mislim da taman kolko treba jer to je stvarno minimalna brzina trebala bit da ne zapne negdje (širina dna kanala dovoljne dubine u kojoj tirpitz moze manevrirati je 40 m, a povrsina je nakon prosirivanja 1914. iznosila 102.5 m). ovo je inace most kod mjesta levensau, oko 30 ili vise km zapadno od kiela.

dioram i brod cekaju jos doradu... no to kad se malo odmorim Lud
e essex, super je ova prva fotka, tu nisam imo, thx Very Happy
Natrag na vrh
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 11:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa i nterbeju ti remorkeri, sposoban je on to i sam proći Very Happy. Nisam nikad radio dioramu i nisam neki stručnjak za to al ovo izgleda fantastično!!!
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 1:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

STvarno jako lijepo.Kao što bebeonja veli, prva fotka je super okinuta, maketa izgleda prekrasno! Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 1:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

PRE STRAAAASNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klanjanje Klanjanje Klanjanje Klanjanje

inace ne slazem brodove ali im se volim cuditi. Very Happy
Gost
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 1:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sto bi emglez rekao:"till the eggs".

Svaka cast.
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 2:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

HM ZAKON!!!! Shocked Cool

Znam tu taktiku napraviš največu dioramu pa ona sve zasjeni na natjecanju tako i pol Mađarske!!! Laughing Cool
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Čet Tra 27, 2006 8:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Karaya Napisao/la:
HM ZAKON!!!! Shocked Cool

Znam tu taktiku napraviš največu dioramu pa ona sve zasjeni na natjecanju tako i pol Mađarske!!! Laughing Cool

a cuj dimenzije diorame su svedene na minimum, mogla je bit jos i veca... Twisted Evil a u mađarskoj i nije bas nesto prosla (s punim pravom) osim moralne nagrade u obliku pohvale i kritike kolega maketara
zato jos jedno hvala Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma