Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2006 7:39 pm Naslov poruke: DKM tirpitz 1:350 gotovo gotov |
|
|
eto konacno mi se dalo malo poalikat (sve su moje fotke osim prve) pa za one koji nisu bili u maðarskoj... gresaka ima hrpa jer sam se žurio al sve u svemu sam zadovoljan... jos fali riging
fotke su dosta tamne i lose al sutra cu slikat nove pa ih jos stavit...
ako vas kaj zanima, pitajte |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2006 7:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma super je
Nego... isto pitanje kao i na drugom forumu. Kolko metara? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2006 7:50 pm Naslov poruke: |
|
|
isti odgovor ko na drugom forumu
100 x 58 cm  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2006 9:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Sa greškama ili bez meni izgleda super .
Na prvoj fotki mi izgleda fenomenalno .
Tko god je slikao pogodio je po meni najljepši kut .
Nego koliko 350-ica misliš još sklepat ?
Još malo pa buš trebao hangar da sve to pospremiš .
Za kraj još jednom sve pohvale .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2006 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
sad mali odmor od maketa do ljeta... ak bude i cura prek ljeta, onda do jeseni ne znam... sljedeci projekt bu bil oob i to neka 72ojka il 35ica tak da se malo odmorim...
sljedeca 350 tek negdje za 2-3 godine  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2006 10:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bih ti savjetovao da naboraš površinu mora pored broda, i to dosta. Brate mili ipak je to mrcina od 50 000 tona  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2006 11:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zoki Napisao/la: | Ja bih ti savjetovao da naboraš površinu mora pored broda, i to dosta. Brate mili ipak je to mrcina od 50 000 tona  |
Flick je ovdje prikaza Tirpitza tijekom prolaza kroz Kanal Cara Wilhelma (Kielski kanal) na putu za Norvešku (12.-16.1.1942.). More je dobro napravija što potvđuju i ove slike. Ipak se radi o kanalu di baš i nema valova a i brodovi tijekom prolaska kroz njih plove minimalnom brzinom i uz asistenciju remorkera
Flick odličan posal, svaka čast, samo daj stavi još puno slika  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
| Slažem se s Essexom. Brodovi po kanalima prolaze jako sporo i vrlo često uz pomoč remorkera pogotovo ako se radi o kaknalima popud ovog na slikama (makete) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 11:19 am Naslov poruke: |
|
|
e fala decki, znam trebali su doc remorkeri, no njih nisam nikako stigo napravit tak da mozda ih poslije dodam, a mozda i ne jer se resin sto imitira more stvrdnuo i sad je ko plastika, a kopat po tome znacilo bi namjerno si uništavat dioramu... neka oda ostane kakva je...
more je malo namreškano i mislim da taman kolko treba jer to je stvarno minimalna brzina trebala bit da ne zapne negdje (širina dna kanala dovoljne dubine u kojoj tirpitz moze manevrirati je 40 m, a povrsina je nakon prosirivanja 1914. iznosila 102.5 m). ovo je inace most kod mjesta levensau, oko 30 ili vise km zapadno od kiela.
dioram i brod cekaju jos doradu... no to kad se malo odmorim
e essex, super je ova prva fotka, tu nisam imo, thx  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 11:39 am Naslov poruke: |
|
|
Pa i nterbeju ti remorkeri, sposoban je on to i sam proći . Nisam nikad radio dioramu i nisam neki stručnjak za to al ovo izgleda fantastično!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
STvarno jako lijepo.Kao što bebeonja veli, prva fotka je super okinuta, maketa izgleda prekrasno!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
PRE STRAAAASNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inace ne slazem brodove ali im se volim cuditi.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Sto bi emglez rekao:"till the eggs".
Svaka cast. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 2:42 pm Naslov poruke: |
|
|
HM ZAKON!!!!
Znam tu taktiku napraviš največu dioramu pa ona sve zasjeni na natjecanju tako i pol Mađarske!!!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | HM ZAKON!!!!
Znam tu taktiku napraviš največu dioramu pa ona sve zasjeni na natjecanju tako i pol Mađarske!!!  |
a cuj dimenzije diorame su svedene na minimum, mogla je bit jos i veca... a u mađarskoj i nije bas nesto prosla (s punim pravom) osim moralne nagrade u obliku pohvale i kritike kolega maketara
zato jos jedno hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|