Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Mitsubishi Lancer EVO IX RalliArt

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Uto Ruj 14, 2010 3:50 am    Naslov poruke: Mitsubishi Lancer EVO IX RalliArt Citiraj ovaj komentar

Ova maketa je već odavno složena i bila je u ovoj rubrici ali slučajem okolnosti je izbrisana jer mi se račun na photobucketu zatvorio pa nije htio otvarat slike tako da mi je i još nekoliko radova nestalo ali nema veze samo se nadam da se moderatori i administratori neće ljutiti ako ponovo stavim ove slike.
Dakle ovo jedan rad iz Japanskog BO kojeg možete vidjeti ovdjehttp://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=5291kao i ostale naše radove iz BO od drugih kolega.Maketa je Fujimi 1/24.
Slike:

Visit my page:"MT-Style"

Mario: poruka promijenjena dana: Sub Ožu 02, 2013 4:23 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
J_o_E

Član od: 11 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ruj 14, 2010 1:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne znam jel mi se cini il zadnji kotači ne stoje dobro?

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ruj 14, 2010 2:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Laughing
I u ponovljenom postu svi ti prvo primjećuju kotače Razz
Ali, ajde, neka si ponovno stavio na forum neke od svojih boljih starih radova, šteta bi bila da ih nema...
I lijepo te je opet vidjeti aktivnijeg na forumu...nadam se da ćemo uskoro vidjeti i koju noviju maketu od tebe, a ne samo ove stare Wink

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Uto Ruj 14, 2010 2:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisi jedini koji je to skužio ali to je greška proizvođača(FUJIMI) a nije mi se dalo to ispravljati jer sam prekasno skužio Rolling Eyes .

PowerPlant Napisao/la:
Laughing
I u ponovljenom postu svi ti prvo primjećuju kotače Razz
Ali, ajde, neka si ponovno stavio na forum neke od svojih boljih starih radova, šteta bi bila da ih nema...
I lijepo te je opet vidjeti aktivnijeg na forumu...nadam se da ćemo uskoro vidjeti i koju noviju maketu od tebe, a ne samo ove stare Wink

A to sa novijom će malo potrajati Wink .

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma