Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 3:50 am Naslov poruke: Mitsubishi Lancer EVO IX RalliArt |
|
|
Ova maketa je već odavno složena i bila je u ovoj rubrici ali slučajem okolnosti je izbrisana jer mi se račun na photobucketu zatvorio pa nije htio otvarat slike tako da mi je i još nekoliko radova nestalo ali nema veze samo se nadam da se moderatori i administratori neće ljutiti ako ponovo stavim ove slike.
Dakle ovo jedan rad iz Japanskog BO kojeg možete vidjeti ovdjehttp://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=5291kao i ostale naše radove iz BO od drugih kolega.Maketa je Fujimi 1/24.
Slike:
Mario: poruka promijenjena dana: Sub Ožu 02, 2013 4:23 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| J_o_E
 | | Član od: 11 Pro 2009 | | Poruke: 86 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 1:55 pm Naslov poruke: |
|
|
ne znam jel mi se cini il zadnji kotači ne stoje dobro? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 2:00 pm Naslov poruke: |
|
|
I u ponovljenom postu svi ti prvo primjećuju kotače
Ali, ajde, neka si ponovno stavio na forum neke od svojih boljih starih radova, šteta bi bila da ih nema...
I lijepo te je opet vidjeti aktivnijeg na forumu...nadam se da ćemo uskoro vidjeti i koju noviju maketu od tebe, a ne samo ove stare  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 2:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisi jedini koji je to skužio ali to je greška proizvođača(FUJIMI) a nije mi se dalo to ispravljati jer sam prekasno skužio .
| PowerPlant Napisao/la: |
I u ponovljenom postu svi ti prvo primjećuju kotače
Ali, ajde, neka si ponovno stavio na forum neke od svojih boljih starih radova, šteta bi bila da ih nema...
I lijepo te je opet vidjeti aktivnijeg na forumu...nadam se da ćemo uskoro vidjeti i koju noviju maketu od tebe, a ne samo ove stare  |
A to sa novijom će malo potrajati . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|