Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

''Gubljenje nevinosti"
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
U-48

Član od: 01 Tra 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Čet Ruj 23, 2010 10:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
A gdje je neki wash, malo hrđe i sl.? Wink

Moja Type 212A je nova i nema hrdje Very Happy ali wash nisam radio i meni se svidja, dok sam trazio slike U-31 nailazio sam na slike typ206 bas dobro slikane izbliza gdje se mogla fino vidjeti sva pohabanost i svi utjecaji vremenskog zuba...cak i par pravih mornara. Htio sam reci dobra podmornica ako pocetnik pocetniku to moze rec...
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
PorukaUpisano: Pet Ruj 24, 2010 1:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U-48 Napisao/la:
Grunf Napisao/la:
Bilo bi bolje da naslov sadržava naziv makete i mjerilo, a prvi post fotografije započetih radova... Podmornice nisu tako komplicirane-samo se baci na posao. Wink

Ajj ovako sam i ja postovao slike nezz glupo je ali kako vi postujete slike na forum da su odma vidljive bez da moramo ici na imageshack ili photobucket etc. etc.

E kolega ovako. Moras biti registrovan na ImageShack-u i kada aplodujes slike na njega, kliknes desnim klikom na sliku i pojavi se vise mogucnosti za rad sa istom. Ti fino izaberes prvu opciju tj. share it i iskopiras drugi kod odozgo ispred kojeg pise FORUMS. Njega jednostavno zaljepis u svoju poruku koju objavljujes na OMF. Meni se na ovaj nacin slike pojave na forumu. Probao sam i drugi nacin, ali njie islo, sto se da i vidjeti. Nadam se da sam ti pomogao.

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
PorukaUpisano: Pet Ruj 24, 2010 1:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U-48 Napisao/la:
Grunf Napisao/la:
A gdje je neki wash, malo hrđe i sl.? Wink

Moja Type 212A je nova i nema hrdje Very Happy ali wash nisam radio i meni se svidja, dok sam trazio slike U-31 nailazio sam na slike typ206 bas dobro slikane izbliza gdje se mogla fino vidjeti sva pohabanost i svi utjecaji vremenskog zuba...cak i par pravih mornara. Htio sam reci dobra podmornica ako pocetnik pocetniku to moze rec...

Naravno da mozes reci i hvala. I ja sam nailazio na razne slike, ali dzaba mi to kad ne znam da uradim wash Embarassed ! Sad citam o toj tehnici i dok je jos malo "skontam" kako i sta, probacu pa sta bude Confused .

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Lale

Član od: 03 Ruj 2008
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pet Ruj 24, 2010 2:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odeš na http://www.imageshack.us/ tamo se registriraš upload-aš slike. Kada pišeš tekst sliku ubaciš na način da copy/paste-aš link do kojeg dođeš kada klikneš na malo slovo "i" koje se nalazi odma pokraj slike.
U-48

Član od: 01 Tra 2010
PorukaUpisano: Pet Ruj 24, 2010 9:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lale Napisao/la:
Odeš na http://www.imageshack.us/ tamo se registriraš upload-aš slike. Kada pišeš tekst sliku ubaciš na način da copy/paste-aš link do kojeg dođeš kada klikneš na malo slovo "i" koje se nalazi odma pokraj slike.
Hvala obojici. Jos da pocnu radovi pa da st imam load-at.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma