Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| U-48
 | | Član od: 01 Tra 2010 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Ruj 23, 2010 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | A gdje je neki wash, malo hrđe i sl.?  |
Moja Type 212A je nova i nema hrdje ali wash nisam radio i meni se svidja, dok sam trazio slike U-31 nailazio sam na slike typ206 bas dobro slikane izbliza gdje se mogla fino vidjeti sva pohabanost i svi utjecaji vremenskog zuba...cak i par pravih mornara. Htio sam reci dobra podmornica ako pocetnik pocetniku to moze rec... _________________ Die Stunde hat geschalgen Britanniens Macht vergeht Durch U-Bootmanner kuhnheit Grossdeutsches Starke lebt ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Ruj 24, 2010 1:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| U-48 Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | Bilo bi bolje da naslov sadržava naziv makete i mjerilo, a prvi post fotografije započetih radova... Podmornice nisu tako komplicirane-samo se baci na posao.  |
Ajj ovako sam i ja postovao slike nezz glupo je ali kako vi postujete slike na forum da su odma vidljive bez da moramo ici na imageshack ili photobucket etc. etc. |
E kolega ovako. Moras biti registrovan na ImageShack-u i kada aplodujes slike na njega, kliknes desnim klikom na sliku i pojavi se vise mogucnosti za rad sa istom. Ti fino izaberes prvu opciju tj. share it i iskopiras drugi kod odozgo ispred kojeg pise FORUMS. Njega jednostavno zaljepis u svoju poruku koju objavljujes na OMF. Meni se na ovaj nacin slike pojave na forumu. Probao sam i drugi nacin, ali njie islo, sto se da i vidjeti. Nadam se da sam ti pomogao. _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Ruj 24, 2010 1:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| U-48 Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | A gdje je neki wash, malo hrđe i sl.?  |
Moja Type 212A je nova i nema hrdje ali wash nisam radio i meni se svidja, dok sam trazio slike U-31 nailazio sam na slike typ206 bas dobro slikane izbliza gdje se mogla fino vidjeti sva pohabanost i svi utjecaji vremenskog zuba...cak i par pravih mornara. Htio sam reci dobra podmornica ako pocetnik pocetniku to moze rec... |
Naravno da mozes reci i hvala. I ja sam nailazio na razne slike, ali dzaba mi to kad ne znam da uradim wash ! Sad citam o toj tehnici i dok je jos malo "skontam" kako i sta, probacu pa sta bude . _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lale
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 436 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Ruj 24, 2010 2:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Odeš na http://www.imageshack.us/ tamo se registriraš upload-aš slike. Kada pišeš tekst sliku ubaciš na način da copy/paste-aš link do kojeg dođeš kada klikneš na malo slovo "i" koje se nalazi odma pokraj slike. _________________ www.aquosus.net , u škveru Bounty i Cutty Sark, na čekanju Wasa i Royal William |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| U-48
 | | Član od: 01 Tra 2010 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Ruj 24, 2010 9:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lale Napisao/la: | | Odeš na http://www.imageshack.us/ tamo se registriraš upload-aš slike. Kada pišeš tekst sliku ubaciš na način da copy/paste-aš link do kojeg dođeš kada klikneš na malo slovo "i" koje se nalazi odma pokraj slike. | Hvala obojici. Jos da pocnu radovi pa da st imam load-at. _________________ Die Stunde hat geschalgen Britanniens Macht vergeht Durch U-Bootmanner kuhnheit Grossdeutsches Starke lebt ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|