Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| husky011
 | | Član od: 28 Ruj 2010 | | Poruke: 307 | |
|
Upisano: Pon Lis 11, 2010 10:42 am Naslov poruke: Servis AB-a |
|
|
Da li neko zna za neki servis za AB-e u HR?
Trebao bih da servisiram oba moja brusha, a u BG-u mislim da to niko ne radi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pon Lis 11, 2010 11:50 am Naslov poruke: |
|
|
ne znam što trebaš servisirati, mislim da ti je temeljito čišćenje sasvim dovoljno, a ako ti negdje škripe metalni dijelovi malo podmaži s kolomašću. _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| husky011
 | | Član od: 28 Ruj 2010 | | Poruke: 307 | |
|
Upisano: Pon Lis 11, 2010 12:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Konkretno kod jednog gravitacionog duble action brusha mi pusta vazduh u cance sa bojom, mizlim da znam gde je problem, ali ne mogu nikako da zadihtujem taj spoj.
Skeniracu skicu brusha pa cu je postaviti ovde. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pon Lis 11, 2010 1:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da se to može dogoditi ako je brush negdje zaštopan, u svakom slučaju najbolje je da dobro očistiš brush, a ako ponovo imaš problem onda najbolje kupi novi dio (ne znam kako se to zove, ali to je nekakva dizna na vrhu crijeva za zrak).
odličan alat za čišćenje su ti ovakve male četkice za zube
http://1.bp.blogspot.com/_PtYbov7KAjA/S9B8efJt3iI/AAAAAAAABBs/yoip64TDBNI/s1600/teeth2.jpg
koje imaš kupit u trgovinama za kozmetiku, kod nas je to "dm" i koštaju par kuna. Namočiš u nitro i brush je kao nov. Znam jer sam baš jučer s tim čistio. Pozdrav! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Sri Lis 13, 2010 12:10 am Naslov poruke: |
|
|
| Dok si čistio AB najvjerojatnije ti je brtva koja razdvaja komore zraka od komore sa bojom dobila noge odnosno izgubila se a da ti to vjerojatno nisi vidio.Ta brtva može biti gumena ili teflonska.Ako nisi usisavao mjesto gdje si ga čistio probaj ga potražiti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|