Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Servis AB-a

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
husky011

Član od: 28 Ruj 2010
PorukaUpisano: Pon Lis 11, 2010 10:42 am    Naslov poruke: Servis AB-a Citiraj ovaj komentar

Da li neko zna za neki servis za AB-e u HR?
Trebao bih da servisiram oba moja brusha, a u BG-u mislim da to niko ne radi.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pon Lis 11, 2010 11:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne znam što trebaš servisirati, mislim da ti je temeljito čišćenje sasvim dovoljno, a ako ti negdje škripe metalni dijelovi malo podmaži s kolomašću.

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
husky011

Član od: 28 Ruj 2010
PorukaUpisano: Pon Lis 11, 2010 12:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Konkretno kod jednog gravitacionog duble action brusha mi pusta vazduh u cance sa bojom, mizlim da znam gde je problem, ali ne mogu nikako da zadihtujem taj spoj.
Skeniracu skicu brusha pa cu je postaviti ovde.
Natrag na vrh
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pon Lis 11, 2010 1:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da se to može dogoditi ako je brush negdje zaštopan, u svakom slučaju najbolje je da dobro očistiš brush, a ako ponovo imaš problem onda najbolje kupi novi dio (ne znam kako se to zove, ali to je nekakva dizna na vrhu crijeva za zrak).

odličan alat za čišćenje su ti ovakve male četkice za zube
http://1.bp.blogspot.com/_PtYbov7KAjA/S9B8efJt3iI/AAAAAAAABBs/yoip64TDBNI/s1600/teeth2.jpg

koje imaš kupit u trgovinama za kozmetiku, kod nas je to "dm" i koštaju par kuna. Namočiš u nitro i brush je kao nov. Znam jer sam baš jučer s tim čistio. Pozdrav!

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
hemza

Član od: 06 Ožu 2008
PorukaUpisano: Sri Lis 13, 2010 12:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dok si čistio AB najvjerojatnije ti je brtva koja razdvaja komore zraka od komore sa bojom dobila noge odnosno izgubila se a da ti to vjerojatno nisi vidio.Ta brtva može biti gumena ili teflonska.Ako nisi usisavao mjesto gdje si ga čistio probaj ga potražiti.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma