Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

U-99, 1:125 Revell

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
cro-hobby

Član od: 25 Ožu 2007
Mjesto: Čakovec
PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 1:01 pm    Naslov poruke: U-99, 1:125 Revell Citiraj ovaj komentar

Evo nakon puno puno vremena da i ja započnem neki rad pa reko da to podijelim sa vama, da čujem sve moguće kritike koje bi me mogle odvest na pravi put Cool .

Znam da će ovo biti sasvim "amaterski" i "početnički" rad, i da se ne može mjeriti sa svakojakim majstorijama koje ovdje viđam, no, treba odnekle i počet.

Razmišljao sam dugo sa čime i kako počet, dali nešto veće-manje, dali nešto sa više dijelova, manje i na kraju se odlučio za Revell German submarine U-99 , 1:125.

Pošto sam otišao u drugi grad (ne razmišljajući da će mi za 2 godine ponovo doć želja da se počnem baviti ovim hobijem, sva "oprema" koju sam imao ranije ostala je na drugoj lokaciji tako da sam se ovdje morao poprilično snalaziti), pa je tako i samo bojanje bilo kistovima, držanje zaljepljenih dijelova kvačicama, itd.

Znam da ovo nije sami početak pošto je već trup obojan i sastavljen, no smatram da je u redu da ovo stavim u ovaj podforum.

Pa eto da više ne duljim evo par slika

Embarassed Embarassed
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
cro-hobby

PorukaUpisano: Pet Ožu 16, 2012 1:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo mali update:

Natrag na vrh
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2012 1:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

fino , kao sto sam ti na PM reko, dodaj jos onih par sitnica i bice to ok Wink
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2012 1:54 pm    Naslov poruke: Re: U-99, 1:125 Revell Citiraj ovaj komentar

Mig Napisao/la:
Znam da će ovo biti sasvim "amaterski" i "početnički" rad, i da se ne može mjeriti sa svakojakim majstorijama koje ovdje viđam, no, treba odnekle i počet.

I sam radim još uvijek dosta loše makete. No poanta je početi i raditi. Kritike ako dobiješ, ne uzimaj k srcu već neka ti budu smjernice i podrška za dalje. 99% ljudi ovdje će ti dati konstruktivne kritike koje ti mogu samo pomoći. Samo hrabro naprijed i ne srami se objavljivati svoje slike.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2012 3:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u podmornicu već neko vrijeme virkam u mulleru, a nikako da uzmem koju.

Samo pucaj slike, meni j ok kada ima slika da se vidi kako se kaj radi i da se nekaj nauci
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
cro-hobby

PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2012 3:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto hvala svima na odgovorima i ohrabrenju , cim bude nekih napredaka svakako cu stavit slike Very Happy

A vi svakako slobodno komentirajte, svaka kritika je dobrodosla, bit ce mi drago da ih cujem, pa da mogu popravit to sto ne valja Smile

@ nono_zg ; ovu U podmornicu sam i sam kupio u mülleru Laughing
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2012 8:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

proguglaj malo po siteu, na par mjesta sam pisao o bojenju typ VII, da se ne ponavljam
ovak, na prvu, samo savjet- palubu u antracit crnu ( znaci malo svjetliju)-palube su bile drvene premazane vrstom anti klizeceg premaza...
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma