Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| cro-hobby
 | | Član od: 25 Ožu 2007 | | Poruke: 103 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Uto Ožu 13, 2012 1:01 pm Naslov poruke: U-99, 1:125 Revell |
|
|
Evo nakon puno puno vremena da i ja započnem neki rad pa reko da to podijelim sa vama, da čujem sve moguće kritike koje bi me mogle odvest na pravi put .
Znam da će ovo biti sasvim "amaterski" i "početnički" rad, i da se ne može mjeriti sa svakojakim majstorijama koje ovdje viđam, no, treba odnekle i počet.
Razmišljao sam dugo sa čime i kako počet, dali nešto veće-manje, dali nešto sa više dijelova, manje i na kraju se odlučio za Revell German submarine U-99 , 1:125.
Pošto sam otišao u drugi grad (ne razmišljajući da će mi za 2 godine ponovo doć želja da se počnem baviti ovim hobijem, sva "oprema" koju sam imao ranije ostala je na drugoj lokaciji tako da sam se ovdje morao poprilično snalaziti), pa je tako i samo bojanje bilo kistovima, držanje zaljepljenih dijelova kvačicama, itd.
Znam da ovo nije sami početak pošto je već trup obojan i sastavljen, no smatram da je u redu da ovo stavim u ovaj podforum.
Pa eto da više ne duljim evo par slika
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cro-hobby
|
Upisano: Pet Ožu 16, 2012 1:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo mali update:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2012 1:44 pm Naslov poruke: |
|
|
fino , kao sto sam ti na PM reko, dodaj jos onih par sitnica i bice to ok  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2012 1:54 pm Naslov poruke: Re: U-99, 1:125 Revell |
|
|
| Mig Napisao/la: | | Znam da će ovo biti sasvim "amaterski" i "početnički" rad, i da se ne može mjeriti sa svakojakim majstorijama koje ovdje viđam, no, treba odnekle i počet. |
I sam radim još uvijek dosta loše makete. No poanta je početi i raditi. Kritike ako dobiješ, ne uzimaj k srcu već neka ti budu smjernice i podrška za dalje. 99% ljudi ovdje će ti dati konstruktivne kritike koje ti mogu samo pomoći. Samo hrabro naprijed i ne srami se objavljivati svoje slike. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2012 3:02 pm Naslov poruke: |
|
|
u podmornicu već neko vrijeme virkam u mulleru, a nikako da uzmem koju.
Samo pucaj slike, meni j ok kada ima slika da se vidi kako se kaj radi i da se nekaj nauci |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cro-hobby
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2012 3:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto hvala svima na odgovorima i ohrabrenju , cim bude nekih napredaka svakako cu stavit slike
A vi svakako slobodno komentirajte, svaka kritika je dobrodosla, bit ce mi drago da ih cujem, pa da mogu popravit to sto ne valja
@ nono_zg ; ovu U podmornicu sam i sam kupio u mülleru  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2012 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
proguglaj malo po siteu, na par mjesta sam pisao o bojenju typ VII, da se ne ponavljam
ovak, na prvu, samo savjet- palubu u antracit crnu ( znaci malo svjetliju)-palube su bile drvene premazane vrstom anti klizeceg premaza... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|