Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 2:58 pm Naslov poruke: jedna mala opaska.. |
|
|
neznam u koju rubriku bih to stavio pa ajde ovdje ću,prvi put mi se to desilo prije jedno 2 god.i ponovo početkom godine,ali sam zaboravio iskreno od obaveza na to dok nisam danas bio otišao na PM.pa gledao stare poruke,a radi se o sljedećem,kod malih oglasa,ovdje je bio slučaj oba puta da se radilo o tome da sam se mjenjao za neku maketu,ja sam svoju uredno poslao kao i svaki put,još mi jave da je sve došlo sve 5,ja čekam i čekam i ništa ne dolazi,kad pošaljem poruku gdje je zapelo,slušam 3-4 tjedna izvlačenje o tome da se nije stiglo poslati,i na kraju ni ne dođe a ovi prestanu javljati na moje poruke,ovo je drugi put da se to ponovilo,mislim j.... maketu,da me zamolio da mu baš ta treba ja bi mu je poklonio kao što sam znao poklanjati masu puta,ali ovo nije fer,ako se dogovorimo za nešto onda se toga držite,ajd ovaj puta ću progledati kroz prste pa neću nikog prozivati,ali ako se to još desi jedan put,onda ću napisati imena,bez uvrede nikome,to se može svakome desiti i tu je 99% ljudi na forumu fer i korektno ali eto uvjek neko zezne  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 3:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Zašto prešućivati? Napiši o kome se radi, nek i ostali znaju, da ne bi ostali bez makete.
Ovo kaj ti se dogodilo je fakat bezobrazno i ne smije se tolerirati. _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Podrzavam, treba se napisati neka i ostali clanovi znaju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Slažem se sa kolegama i imenuj one koji su to uradili! Krajnje bezobrazno od onoga ko ti je to uradio! Neka ga je stid i sram! FUJ!!! Ako mu je ostalo bar malo ponosa i obraza neka se sam javi i neka se izvine uz obećanje da će ispuniti ono što je i obećao i dogovorio! _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 3:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Obavezno staviti ime...takvi nam ne trebaju na forumu....  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ninoslav
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Maynooth,Ireland |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tako je. Imenom i prezimenom tko je ta osoba. Takvima nije mjesto na forumu. Neka za ubuduće to bude pouka svima koji misle isto napraviti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 4:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| ili bar upozorenje s kim ne trgovat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo ti napiši ime i prezime ili nick.Nemoj se ništa bojati.
Neka se zna, na njihovu sramotu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 4:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Nema veze ovaj put,nije se to jučer desilo dakle ima par mjeseci od toga,samo sam ja zaboravio a bio bih zaboravio u potpunosti da nisam brisao stare poruke danas trebao sam ranije reagirati i ako se ponovi koji put ne sam meni već bilo kome onda ću reagirati,a i nisu neke makete bile super vrijedne,možda bi bilo dobro da administratori naprave gore tam gdje pišu pravila foruma,da se napiše da takve stvari se ubuduće neće tolerirati da znaju svi novi a i stari članovi,a što se tiče ovih maketa pa recimo eto da sam im poklonio te dvije makete i nikome ništa,nećemo dalje raspravljati o tome jer ću ja tražiti od administratora da zaključaju danju raspravu o tome.
p.s. ni da oću ne mogu napisati o kome se radi,jer se onoga od prije 2-3god.ne sjećam ko je to bio,a ovog danas sam samo obrisao kad sam bio vidio naslov tak da iskreno nisam gledao ime-možda namjerno...nemam pojma,a malo malo se s nekim trampim za nešt,ko bi to popamtio..
dekybomber: poruka promijenjena dana: Pon Tra 02, 2012 4:29 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 4:21 pm Naslov poruke: |
|
|
ovo je dobra ideja da se napravi lista ljudi koji su od povjerenja i od kojih se mogu kupovat i razmjenjivat makete,djelovi ,pribor itd...to sam vidio na jednom stranom forumu da imaju rubriku------trusting traders------TS,i tamo pišu feedback o tome,znači pohvale i ovakve grozne stvari kao što se dešavaju _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veteran
 | | Član od: 29 Ruj 2010 | | Poruke: 292 | |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 4:47 pm Naslov poruke: jedna mala opaska |
|
|
| I meni se nažalost dogodilo tako nešto prije godinu dana. Mijenjao sam jetkovinu za maketu od koje ni traga ni glasa. Normalno, sve sam već odavno prežalio i pogotovo mi je drago što dotičnog " gospodina" već duže vrijeme nema na forumu da ne moram gledati njegove komentare. Ujedno koristim priliku da se svim ostalim forumašima s kojima sam imao neke transakcije zahvalim na korektnosti i nadam se da ću ih uspjeti što prije upoznati uživo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam jednom poslao u Slovačku paket koji naravno nije stigao do te osobe bar po pisanju u privatnoj poruci od njega,i naravno da će osoba sumnjati na svakakve fore,fotografirao sam mu i račun iz pošte i tako ali paket i dalje nije došao...........dok je njegov koji je on meni poslao stigao,pa nek si ja i on mislimo ko koga tu zafrkava,možda pošta,poštari,neka viša sila(prometne,zrakoplovne nesreće,krađe u poštanskom uredu...itd) ili ona najjednostavnija fora iz pošte, zagubilo se pa stigne paket nakon 15 godina.....bilo na TV-u takvih slučajeva a koliko je to točno ili nije ..........who knows.....?????????? _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 5:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nasreću nisam imao loših iskustava oko kupovine, prodaje ili razmjene na OMF-u ili nekom drugom forumu. Ipak, podržavam ideju da se zna koji su neodgovorni forumaši. Mada, to ipak otvara i prostor za javna prepucavanja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 02, 2012 5:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Moja iskustva su za sada odlična sa svima. Uvijek je sve bilo po dogovoru i na vrijeme. Čak sam neke stvari dobio kao poklon te se nadam da ću moći istom mjerom uzvratiti.
Što se tiče pošte. Jednom dok sam dizao službenu preporučenu poštu sam prisustvovao najblaže rečeno čudnoj stvari. Jedna gospođa je zajedno sa kćerkom stajala u redu ispred mene i žalila mi se da nije dobila preporučenu poštu (dva velika paketa odjeće iz Kanade/gđa. je povratnica) a sigurno zna da joj je poslana. Rekla mi je da su joj na telefonski poziv odgovorili da je roba došla ali da je oni nisu dužni obavjestiti ako nije uplaćena neka vrsta usluge ??????? E sad tko tu koga ????
LP. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|