Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

jedna mala opaska..
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 2:58 pm    Naslov poruke: jedna mala opaska.. Citiraj ovaj komentar

neznam u koju rubriku bih to stavio pa ajde ovdje ću,prvi put mi se to desilo prije jedno 2 god.i ponovo početkom godine,ali sam zaboravio iskreno od obaveza na to dok nisam danas bio otišao na PM.pa gledao stare poruke,a radi se o sljedećem,kod malih oglasa,ovdje je bio slučaj oba puta da se radilo o tome da sam se mjenjao za neku maketu,ja sam svoju uredno poslao kao i svaki put,još mi jave da je sve došlo sve 5,ja čekam i čekam i ništa ne dolazi,kad pošaljem poruku gdje je zapelo,slušam 3-4 tjedna izvlačenje o tome da se nije stiglo poslati,i na kraju ni ne dođe a ovi prestanu javljati na moje poruke,ovo je drugi put da se to ponovilo,mislim j.... maketu,da me zamolio da mu baš ta treba ja bi mu je poklonio kao što sam znao poklanjati masu puta,ali ovo nije fer,ako se dogovorimo za nešto onda se toga držite,ajd ovaj puta ću progledati kroz prste pa neću nikog prozivati,ali ako se to još desi jedan put,onda ću napisati imena,bez uvrede nikome,to se može svakome desiti i tu je 99% ljudi na forumu fer i korektno ali eto uvjek neko zezne Sad
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 3:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zašto prešućivati? Napiši o kome se radi, nek i ostali znaju, da ne bi ostali bez makete.
Ovo kaj ti se dogodilo je fakat bezobrazno i ne smije se tolerirati.
scarabei

Član od: 08 Pro 2009
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 3:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Podrzavam, treba se napisati neka i ostali clanovi znaju.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 3:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se sa kolegama i imenuj one koji su to uradili! Krajnje bezobrazno od onoga ko ti je to uradio! Neka ga je stid i sram! FUJ!!! Ako mu je ostalo bar malo ponosa i obraza neka se sam javi i neka se izvine uz obećanje da će ispuniti ono što je i obećao i dogovorio!

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Davor

Član od: 09 Lis 2011
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 3:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Obavezno staviti ime...takvi nam ne trebaju na forumu.... Exclamation
ninoslav

Član od: 03 Ožu 2010
Mjesto: Maynooth,Ireland
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 3:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno nekorektno i bezobrazno od njega,ja sam za da se objavi njegovo ime i izbaci iz ovoga i sl.foruma. Sibanje

https://www.facebook.com/TanksAndArmouredVehicles
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Yahoo Messenger
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 3:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tako je. Imenom i prezimenom tko je ta osoba. Takvima nije mjesto na forumu. Neka za ubuduće to bude pouka svima koji misle isto napraviti.
Natrag na vrh
Panzerfaust

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Reich Istra
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 4:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ili bar upozorenje s kim ne trgovat
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Antonio

Član od: 24 Sij 2006
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 4:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo ti napiši ime i prezime ili nick.Nemoj se ništa bojati.
Neka se zna, na njihovu sramotu.
Natrag na vrh
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 4:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nema veze ovaj put,nije se to jučer desilo dakle ima par mjeseci od toga,samo sam ja zaboravio a bio bih zaboravio u potpunosti da nisam brisao stare poruke danas trebao sam ranije reagirati i ako se ponovi koji put ne sam meni već bilo kome onda ću reagirati,a i nisu neke makete bile super vrijedne,možda bi bilo dobro da administratori naprave gore tam gdje pišu pravila foruma,da se napiše da takve stvari se ubuduće neće tolerirati da znaju svi novi a i stari članovi,a što se tiče ovih maketa pa recimo eto da sam im poklonio te dvije makete i nikome ništa,nećemo dalje raspravljati o tome jer ću ja tražiti od administratora da zaključaju danju raspravu o tome. Very Happy
p.s. ni da oću ne mogu napisati o kome se radi,jer se onoga od prije 2-3god.ne sjećam ko je to bio,a ovog danas sam samo obrisao kad sam bio vidio naslov tak da iskreno nisam gledao ime-možda namjerno...nemam pojma,a malo malo se s nekim trampim za nešt,ko bi to popamtio..

dekybomber: poruka promijenjena dana: Pon Tra 02, 2012 4:29 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 4:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ovo je dobra ideja da se napravi lista ljudi koji su od povjerenja i od kojih se mogu kupovat i razmjenjivat makete,djelovi ,pribor itd...to sam vidio na jednom stranom forumu da imaju rubriku------trusting traders------TS,i tamo pišu feedback o tome,znači pohvale i ovakve grozne stvari kao što se dešavaju

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
veteran

Član od: 29 Ruj 2010
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 4:47 pm    Naslov poruke: jedna mala opaska Citiraj ovaj komentar

I meni se nažalost dogodilo tako nešto prije godinu dana. Mijenjao sam jetkovinu za maketu od koje ni traga ni glasa. Normalno, sve sam već odavno prežalio i pogotovo mi je drago što dotičnog " gospodina" već duže vrijeme nema na forumu da ne moram gledati njegove komentare. Ujedno koristim priliku da se svim ostalim forumašima s kojima sam imao neke transakcije zahvalim na korektnosti i nadam se da ću ih uspjeti što prije upoznati uživo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 5:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam jednom poslao u Slovačku paket koji naravno nije stigao do te osobe bar po pisanju u privatnoj poruci od njega,i naravno da će osoba sumnjati na svakakve fore,fotografirao sam mu i račun iz pošte i tako ali paket i dalje nije došao...........dok je njegov koji je on meni poslao stigao,pa nek si ja i on mislimo ko koga tu zafrkava,možda pošta,poštari,neka viša sila(prometne,zrakoplovne nesreće,krađe u poštanskom uredu...itd) ili ona najjednostavnija fora iz pošte, zagubilo se pa stigne paket nakon 15 godina.....bilo na TV-u takvih slučajeva a koliko je to točno ili nije ..........who knows.....??????????

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 5:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nasreću nisam imao loših iskustava oko kupovine, prodaje ili razmjene na OMF-u ili nekom drugom forumu. Ipak, podržavam ideju da se zna koji su neodgovorni forumaši. Mada, to ipak otvara i prostor za javna prepucavanja.
Natrag na vrh
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Tra 02, 2012 5:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moja iskustva su za sada odlična sa svima. Uvijek je sve bilo po dogovoru i na vrijeme. Čak sam neke stvari dobio kao poklon te se nadam da ću moći istom mjerom uzvratiti.

Što se tiče pošte. Jednom dok sam dizao službenu preporučenu poštu sam prisustvovao najblaže rečeno čudnoj stvari. Jedna gospođa je zajedno sa kćerkom stajala u redu ispred mene i žalila mi se da nije dobila preporučenu poštu (dva velika paketa odjeće iz Kanade/gđa. je povratnica) a sigurno zna da joj je poslana. Rekla mi je da su joj na telefonski poziv odgovorili da je roba došla ali da je oni nisu dužni obavjestiti ako nije uplaćena neka vrsta usluge ??????? E sad tko tu koga ????

LP.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma