Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Za one koji vole ronjenje
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sub Jul 29, 2006 3:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

P-51 Napisao/la:
E ko bog, ovo dugo tražim

Zato šta mene nisi pita... Very Happy Da se pohvalim, ja sam ti ponosan na svoju pismohranu, imam nešto priko 500 knjiga isključivo vojno-pomorske tematike i oko 45.000 slika, nacrta, profila (ne računajući one u knjigama kojih ima možda i duplo više), sve skupa oko 30 GB i svakim danom raste. 10 godina sam ti ja utuka skupljajući to... Kako piva Ban i Daleka "u brodovima se nalazi cijela ljuuuuuubav moja!"

Jedri

Essex: poruka promijenjena dana: Sub Jul 29, 2006 3:14 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sub Jul 29, 2006 3:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Radi li ko maketu a da nije ni prevelika (1:72) ni premala(neman pojma koji je to omjer za premali razarač). Help.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
P-51

PorukaUpisano: Sub Jul 29, 2006 3:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo ti nije tribalo, sad kad god zaškripi sa brodima eto mene tebi. Nije da su mi nešto ko tenkovi ali su svakako moćni.
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sub Jul 29, 2006 3:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

1:72 ti je preveliko za razarač od 115 m. Česi (Samek) ti rade izvrsnu resin maketu Tribala u 1:700, dok ti WEM ima PE set za nju. Kombinacija tih dviju stvari i rezultat je zadivljujući Surprised
Natrag na vrh
P-51

PorukaUpisano: Sub Jul 29, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zabilježeno. Imam inače doma Tirpitza 1:350 Academya (neurađen) i podmornicu Tip VII (neurađenu) a čekan i Akulu Alangera iz USA 1:350. Ta mi je fantazija. Ako se ne varam spomenio si da ne voliš podmornice a meni nisu loše. Brodove poznam uglavnom po klasama a WW 2 bolje. Favoriti su mi i ona ekipa Warspite, Malaya, Barham, Queen Elisabeth. Ispravi me ako griješim.
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sub Jul 29, 2006 3:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dodaj toj četvorci još HMS Valiant i imaš cilu klasu Queen Elizabeth Very Happy A podmornice ne volim jer mi potapaju brodove! Vidi šta je jedna švapska napravila Barhamu

Evil or Very Mad

A koji lipi brod je bija...

Natrag na vrh
P-51

PorukaUpisano: Sub Jul 29, 2006 3:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Šta je-je. Veseli me kad skužim da znam i oko njih nekog boga. E, da volim i one talijanske krastarice sa imenima naših gradova a najdraža mi je Pola jer jedina ima vezan dimnjak za nadgrađe. A kako san studira u Zadru tražim Zaru godinama i ništa. Znam da je radi neka talijanska firma. Jednom san je naša u jednog barbe sa bradicom u Zagrebu (jel to bila Arkadija?) ali nije mi nešto bio od volje dat je na karticu a keša nisan ima. Još žalim a ima godina od toga. Neka oprosti ako ovo pročita, onda sam bio student na proputovanju kroz Zagreb. Ovo pišem eto tako, a od onda je nisam više nikad vidio. Super su mi inače talijani po izgledu iako nisu bili stvari. Ja tu dođem ka neki Talijan po porijeklu pa eto...
Natrag na vrh
Schnellboot

Član od: 31 Svi 2006
PorukaUpisano: Ned Jul 30, 2006 5:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ti je 1/700 premalo mjerilo možeš pokušati i scratch buildati brod. Poljski izdavač Profile Morskie prodaje knjige s nacrtima kao što su na primjer: Profile Morskie 16: Britanski razarač Tribal, Profile Morskie 27: Britanski bojni brod HMS Queen Elizabeth, Profile Morskie 44: Britanski bojni brod HMS Barham...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Street Illegal

Član od: 16 Velj 2008
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Pet Sij 09, 2009 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel taj brod potopljen negdje kod nas ili vani??
Alaska

Član od: 08 Svi 2007
Mjesto: Njemacka
PorukaUpisano: Sub Sij 10, 2009 12:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da li BARHAM? "Skoro" kod nas, pred Bardijom (Libija).
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!? Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma