Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sub Jul 29, 2006 3:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | | E ko bog, ovo dugo tražim |
Zato šta mene nisi pita... Da se pohvalim, ja sam ti ponosan na svoju pismohranu, imam nešto priko 500 knjiga isključivo vojno-pomorske tematike i oko 45.000 slika, nacrta, profila (ne računajući one u knjigama kojih ima možda i duplo više), sve skupa oko 30 GB i svakim danom raste. 10 godina sam ti ja utuka skupljajući to... Kako piva Ban i Daleka "u brodovima se nalazi cijela ljuuuuuubav moja!"

Essex: poruka promijenjena dana: Sub Jul 29, 2006 3:14 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Jul 29, 2006 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Radi li ko maketu a da nije ni prevelika (1:72) ni premala(neman pojma koji je to omjer za premali razarač). Help. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Jul 29, 2006 3:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ovo ti nije tribalo, sad kad god zaškripi sa brodima eto mene tebi. Nije da su mi nešto ko tenkovi ali su svakako moćni. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Jul 29, 2006 3:11 pm Naslov poruke: |
|
|
1:72 ti je preveliko za razarač od 115 m. Česi (Samek) ti rade izvrsnu resin maketu Tribala u 1:700, dok ti WEM ima PE set za nju. Kombinacija tih dviju stvari i rezultat je zadivljujući  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Jul 29, 2006 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zabilježeno. Imam inače doma Tirpitza 1:350 Academya (neurađen) i podmornicu Tip VII (neurađenu) a čekan i Akulu Alangera iz USA 1:350. Ta mi je fantazija. Ako se ne varam spomenio si da ne voliš podmornice a meni nisu loše. Brodove poznam uglavnom po klasama a WW 2 bolje. Favoriti su mi i ona ekipa Warspite, Malaya, Barham, Queen Elisabeth. Ispravi me ako griješim. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Jul 29, 2006 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Dodaj toj četvorci još HMS Valiant i imaš cilu klasu Queen Elizabeth A podmornice ne volim jer mi potapaju brodove! Vidi šta je jedna švapska napravila Barhamu
A koji lipi brod je bija...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Jul 29, 2006 3:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Šta je-je. Veseli me kad skužim da znam i oko njih nekog boga. E, da volim i one talijanske krastarice sa imenima naših gradova a najdraža mi je Pola jer jedina ima vezan dimnjak za nadgrađe. A kako san studira u Zadru tražim Zaru godinama i ništa. Znam da je radi neka talijanska firma. Jednom san je naša u jednog barbe sa bradicom u Zagrebu (jel to bila Arkadija?) ali nije mi nešto bio od volje dat je na karticu a keša nisan ima. Još žalim a ima godina od toga. Neka oprosti ako ovo pročita, onda sam bio student na proputovanju kroz Zagreb. Ovo pišem eto tako, a od onda je nisam više nikad vidio. Super su mi inače talijani po izgledu iako nisu bili stvari. Ja tu dođem ka neki Talijan po porijeklu pa eto... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Schnellboot
 | | Član od: 31 Svi 2006 | | Poruke: 285 | |
|
Upisano: Ned Jul 30, 2006 5:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako ti je 1/700 premalo mjerilo možeš pokušati i scratch buildati brod. Poljski izdavač Profile Morskie prodaje knjige s nacrtima kao što su na primjer: Profile Morskie 16: Britanski razarač Tribal, Profile Morskie 27: Britanski bojni brod HMS Queen Elizabeth, Profile Morskie 44: Britanski bojni brod HMS Barham... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Street Illegal
 | | Član od: 16 Velj 2008 | | Poruke: 11 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pet Sij 09, 2009 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Jel taj brod potopljen negdje kod nas ili vani?? _________________ Svaka slučajnost sa stvarnim ljudima i događajima je slučajna. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Sub Sij 10, 2009 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Da li BARHAM? "Skoro" kod nas, pred Bardijom (Libija). _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|