Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Kol 27, 2006 10:16 am Naslov poruke: MIG 29,1:32 prvi UPDATE nakon 4 godine! |
|
|
Molim samo administratora da ovo prebaci u projekti u radu.
Evo inače ne slažem avione ali ovo nisam mogao propustiti,kupio sam MIG-a 29,1:32 revell za pazite ovo 70KN!!
Fora je bila u tome da nije imao upute i decale,ali to sam riješio i počeo ga sastavljati..uglavnom ništa ne sjeda na svoje mjesto ,potrošio sam već hrpu brusnog papira i kita,još malo i biće spreman za farbanje...u biti me zanima dali je neko imao iskustva sa tom maketom i ako je dali je imao iste probleme kao ja??
E da ako neko zna neku stranicu gdje imaju sheme farbanja 29-tke nek mi javi obavezno.. _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png
dekybomber: poruka promijenjena dana: Uto Tra 20, 2010 10:04 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran II
| | Član od: 20 Ožu 2006 | | Poruke: 62 | | Mjesto: ZAGREB |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
evo par slikica označio sam kakvi su bili spojevi i gdje je rezano...e moj revellu tako se ne radi maketa..
sljedeća slika pokazuje kako je bilo prije šmirglanja,rezanja i kitovanja..prestrašno!!
i poslje,još uvjek se vidi mali brijeg ali bolje se nije moglo..
kokpit,mislio sam naručiti poseban u resinu ali nisam našao za mig 29 u tom mjerilu pa sam ovoga nekako sklepao..
za kraj ljevo krilo,pa to je bilo smješno,kao da je od nekog drugog aviona a ne njegovo,morao sam rezati i brusiti pa ne znam 3-4 mm!!!
javim se još kako bude napredovao... _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| idodlek3
| | Član od: 15 Stu 2005 | | Poruke: 93 | | Mjesto: Mala Subotica |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 4:31 pm Naslov poruke: NOS |
|
|
Pozdrav. Likso ti radi nos z njega,jer origigi je komedija. imam tu 29 doma...ceka...  _________________ DELTA MIG |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1056 | |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 10:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Maketarska noćna mora!
Sada mi je jasno, zašto je stajala 70kn.
Ali imaš živaca... ja bih je več odavno bacio kroz prozor. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| idodlek3
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 8:16 am Naslov poruke: Mora... |
|
|
Ako je to nocna mora,sta je onda revelov MIG21 u 32-ci??? a zavrsavam treceg... _________________ DELTA MIG |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| idodlek3
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 11:46 am Naslov poruke: hahaha |
|
|
Pa nisam bas sve ,ovi su se zalomili. ali sam zato sve Trumpeterove.hehe  _________________ DELTA MIG |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| slax
| | Član od: 18 Ožu 2006 | | Poruke: 47 | | Mjesto: Tenja |
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 11:52 am Naslov poruke: Re: hahaha |
|
|
| idodlek3 Napisao/la: | Pa nisam bas sve ,ovi su se zalomili. ali sam zato sve Trumpeterove.hehe  |
Nisi baš sve.He,he,he...Imam i ja par komada. _________________ Slax |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| idodlek3
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 2:21 pm Naslov poruke: re;slax |
|
|
Ma to majstore,sto nas je vise, to nam je ljepse! _________________ DELTA MIG |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Taj MiG-29 nije sreća, ali dobro napreduje... Moj Academy 1/48 čeka u ormaru... Neke bolje dane... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 2:55 pm Naslov poruke: |
|
|
e to treba napraviti prvenstvo hrv. u plastičnom maketarstvu ali samo mig 21,hehe....
ma dobro sada ta 29-tka već liči na avion,inače najgora maketa koju sam ikada slagao je bila EA 6B PROWLER,1:48 od AIRFIX-a,pa ovaj moj mig 29 naspram te makete se čini kao remek djelo,pazite ovo ljeva strana trupa je bila kraća za ne znam 2mm takio da uopće nije sjedao na svoje mjesto pa sam rezao trup,ubacivao neku plastiku i kitovao,mislim smješno!!
Inače je airfix strašno fušario sa maketama,bar u to vrijeme 93-94 ne znam kakvi su ima današnji modeli... _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png
dekybomber: poruka promijenjena dana: Sri Kol 30, 2006 9:46 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
|
Upisano: Sri Kol 30, 2006 9:59 am Naslov poruke: |
|
|
malo sam gledao po netu i koliko ja vidim airfix još postoji kao firma,pa sam se sjetio dobre stare firme ESCI-ERTL,imao sam nekoliko njihovih modela:F-14,F 4C\D mig killer,AH 64,i još neke ali se ne mogu sjetiti,oni su za ono vrijeme(93-94) imali odličnu kvalitetu izrade,
isto sam gledao po netu pa nemaju svoju stranicu,a negdje se ESCI i ERTL vode kao dvije različite firme,jesu oni propali ili šta jel vidim da nema njihovih modela više u ponudi ?? _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Kol 30, 2006 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| dekybomber Napisao/la: | malo sam gledao po netu i koliko ja vidim airfix još postoji kao firma,pa sam se sjetio dobre stare firme ESCI-ERTL,imao sam nekoliko njihovih modela:F-14,F 4C\D mig killer,AH 64,i još neke ali se ne mogu sjetiti,oni su za ono vrijeme(93-94) imali odličnu kvalitetu izrade,
isto sam gledao po netu pa nemaju svoju stranicu,a negdje se ESCI i ERTL vode kao dvije različite firme,jesu oni propali ili šta jel vidim da nema njihovih modela više u ponudi ?? |
Ta firma više ne postoji, ali je Italeri kupovao njihove kalupe i u zadnje vrijeme prepakirao niz njihovih maketa sa novim odličnim oznakama. Esci je imao pogodaka i promašaja sa svojim maketama, a za mnoge treba znati da su stare i više od 20 god...Što se tiče Airfixa, oni su kao i Heller u priličnoj stagnaciji, pa gotovo i ne izbacuju novitete. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|