Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| spatz
| | Član od: 25 Jul 2012 | | Poruke: 52 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Pon Kol 04, 2014 11:47 am Naslov poruke: M1070 with M1000 HETS Hobby boss 1/35 |
|
|
I ovo se zavrsilo jest da je "cist ko suza" mozda kasnije padne prljanje sada je ko za paradu.Interesantan izazov je bila hidraulika na svakoj osovini po cetiri cevi sva razlicite duzine i tako X10.Boja je HU250 +bela.Eceraja koliko ti dusa zeli u jednom trenutku sam se zapitao da uzmem svajs aparat.Inace u duzini je ima oko 65cm sirina oko 11cm.Hidraulika na prikolici je funkcionalna na svih deset osovina.
 _________________ Aleksandar Milanovic |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 04, 2014 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vrhunski! Samo ako dozvoliš sugestiju, pobrusi malo gume da skineš šav po sredini. Na drugoj fotki tam na onoj mrežici iglom popikaj gdje ti je boja popunila rupice. I ja bih oooobavezno barem wash da izgubi taj plastični dojam. Dignut će ju u nebesa jer je kolko ja kužim sklopljena izvrsno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Kol 04, 2014 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ludara. Sad prašina. Treba. I Abrams. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| spatz
|
Upisano: Pon Kol 04, 2014 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na sugestiji pravo da kazem nisam pripetio dok mi niste ukazali na odlivak gume.A resetka je popila malo vise lock-tite zato se farba da kazem uvatila al nista sto sitan vez iglicom nece srediti.Razmisljam o obramsu,bradley ili mozda stryker,mada kolega maketar predlaze oskosh-ov 8x8 kamion sto nosi punjenja za MLRS no do tada ovo je samo predpremijera.  _________________ Aleksandar Milanovic |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 04, 2014 7:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Prljaj to , ne zaboravi gume , ovo će biti , a već i ovako je , vrlo lijepa , impresivna maketa.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Kol 04, 2014 9:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Prekrasan je! Imam ga i ja i jedva čekam kad ću se s njime uloviti u koštac, i kako kolega reče, stavi Abramsa gore Il paladina. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| spatz
|
Upisano: Uto Kol 05, 2014 1:13 am Naslov poruke: |
|
|
Ako ti bude trebala kakva konsultacija voljan sam pomoci.Razmisljam o abramsu mada ideja sa paladinom nije l  _________________ Aleksandar Milanovic |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|