Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Ned Svi 18, 2008 4:10 pm Naslov poruke: Heller - Giat Leclerc 1:35 |
|
|
Dakle napokon gotov. Jucer sam jos do 2 sata u noci farbao neke sitnice i prckao po njemu i danas sam ga zgotovio.
Mozda je malo previse zaprasen, al sto sad, ucim jos tak da ce druge vec biti bolje... sve u svemu ja sam i više nego zadovoljan.
Necu vise nista prckati po njemu, osim da smislim natpis kako da napravim na podlozi da se vidi da je to "on"...
Ovako je sve pocelo:
A ovako završilo:
Nadam se da biti puno vise radova u dogledno vrijeme od mene u rubrici "zavrseni projekti"...
Lijep pozdrav... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 18, 2008 5:10 pm Naslov poruke: |
|
|
ajde, da i ti postas nekaj u rubriku zavrsene makete ....pa i nije previse zaprasen...maketa tenka nemoze nikad bit previse zaprasena ....cime si za to zaprasio? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 18, 2008 5:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni se sviđa ali bi mu popravio podlogu (pikni koje drvo ili potamni sa brushem travu ovo mi izgleda ko golf teren) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 18, 2008 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
2 strina: Mozda izgleda malo cudno podloga ovako na slikama al u stvarnosti je puno bolja, jos sam pazio kad sam radio da sam napravio neka uzvisenja na podlogi da ne izgleda "ravno".
Ovo za drvo sam razmisljao, al trenutno nemam bas nesto sto bi islo uz to, mozda neki grmek stavim...
2 torax: Zaprasivanje sam radio ABom, i to u dva navrata, prvi puta sam mixom revelki 70, 8 i 16, a drugi puta revellkom 75... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 18, 2008 5:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo ,lijepo ,ali ipak malo preveć "jednolično" zaprašen ,ak kužiš kaj oču reći. Dakle tenk je više manje uvjek zaprašeniji po podvozju neg po kupoli.... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 18, 2008 6:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da skuzil sam sto zelis reci, medutim na fotkama ne ispade tak "dobro", ovak se primjeti razlika izmedu "donjeg" i "gornjeg" dijela tenka... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|