Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Heller - Giat Leclerc 1:35

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Ned Svi 18, 2008 4:10 pm    Naslov poruke: Heller - Giat Leclerc 1:35 Citiraj ovaj komentar

Dakle napokon gotov. Jucer sam jos do 2 sata u noci farbao neke sitnice i prckao po njemu i danas sam ga zgotovio.

Mozda je malo previse zaprasen, al sto sad, ucim jos tak da ce druge vec biti bolje... sve u svemu ja sam i više nego zadovoljan.

Necu vise nista prckati po njemu, osim da smislim natpis kako da napravim na podlozi da se vidi da je to "on"...

Ovako je sve pocelo:

A ovako završilo:

Nadam se da biti puno vise radova u dogledno vrijeme od mene u rubrici "zavrseni projekti"...

Lijep pozdrav...
Natrag na vrh
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Ned Svi 18, 2008 5:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ajde, da i ti postas nekaj u rubriku zavrsene makete Very Happy ....pa i nije previse zaprasen...maketa tenka nemoze nikad bit previse zaprasena Smile ....cime si za to zaprasio?
Strina

Član od: 10 Pro 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Svi 18, 2008 5:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni se sviđa ali bi mu popravio podlogu (pikni koje drvo ili potamni sa brushem travu ovo mi izgleda ko golf teren)
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Ned Svi 18, 2008 5:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 strina: Mozda izgleda malo cudno podloga ovako na slikama al u stvarnosti je puno bolja, jos sam pazio kad sam radio da sam napravio neka uzvisenja na podlogi da ne izgleda "ravno".

Ovo za drvo sam razmisljao, al trenutno nemam bas nesto sto bi islo uz to, mozda neki grmek stavim...

2 torax: Zaprasivanje sam radio ABom, i to u dva navrata, prvi puta sam mixom revelki 70, 8 i 16, a drugi puta revellkom 75...
Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Svi 18, 2008 5:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo ,lijepo ,ali ipak malo preveć "jednolično" zaprašen ,ak kužiš kaj oču reći. Dakle tenk je više manje uvjek zaprašeniji po podvozju neg po kupoli....
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Ned Svi 18, 2008 6:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da skuzil sam sto zelis reci, medutim na fotkama ne ispade tak "dobro", ovak se primjeti razlika izmedu "donjeg" i "gornjeg" dijela tenka...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma